Karin wierook

"wierook zonder rook"

"Wierook zonder Rook"

 

Deze wierookvarianten zijn gemaakt met behulp van een revolutionaire techniek "micro-encapsulation"(micro inkapseling) genaamd.

 

Hierdoor zijn deze wieroken vrijwel rookloos, maar verspreiden zij wel hun zachte en delicate geur in de omgeving.

 

Ideaal dus voor onze huisdieren of kleine kinderen, die al gauw last hebben van de rook.

 

Brandtijd van deze wierook is circa 30 minuten

 

Deze uitzonderlijke Japanse wierook is elegant, luxe en verfijnd voor de echte liefhebber van Japanse wierook.

 

Elke geur uit de serie Karin is een poëtische compositie geïnspireerd door de Japanse roman 'A tale of Genji'. Een roman geschreven in de 10de eeuw toen de wierook zijn hoogtij kende aan het Japanse Hof en de kunst van het ruiken zijn intreden deed.

 

 

Alle wierook uit de Karin serie "wierook zonder rook"

Forest of Flowers "wierook zonder rook" Karin
FOREST OF FLOWERS staat voor HARMONIE. Een warme en toegankelijke wierook gemaakt met daphnehout, kaneel en sandelhout           ... (meer lezen)
vanaf € 8,75
Karin proefpakket met de 6 geuren wierook zonder r
Als je kennis wilt maken met de heerlijke geuren van de Japanse wierook uit de serie Karin is een kennismakingspakket een voordelige keuze.   In dit pakket vind je namelijk alle geuren uit de serie wierook zonder rook van Karin: ... (meer lezen)
€ 52,50 € 47,95
Moonlit Night wierook zonder rook
MOONLIT NIGHT staat voor CREATIVITEIT. Heerlijk fris en aromatisch door de geur van de Daphnebloem, bloem van de dichters.         ... (meer lezen)
vanaf € 8,75
Pearl wierook Karin "wierook zonder rook"
PEARL staat voor zachtheid. Een frisse en delicate geur, sprankelend als een parelmoeren waterval met een zuiverende werking.   ... (meer lezen)
€ 8,75
Perfumed Prince (Karin "wierook zonder rook")
Staat voor VERLEIDING.   Door de amber, bloemen en hout is het een sensueel en onderscheidende wierook  ... (meer lezen)
vanaf € 8,75
Ruby wierook Karin. Wierook zonder rook
Ruby heeft een poederachtig verfrissende geur.   Brandtijd van deze wierook is circa 30 minuten Bevat 40 stokjes en een wierookbrander van porselein.   ... (meer lezen)
vanaf € 8,75
Swallows in Flight wierook zonder rook
Deze wierook is bijzonder door zijn geur waarin een vleugje Agarhout is verwerkt. Brandtijd van deze wierook is circa 30 minuten   Swallows in Flight is gecertificeerd met een CITES certificaat voor het Agarhout in de wieroo ... (meer lezen)
vanaf € 8,75

Terug naar

Heb je nog even tijd?

Wij hopen samen met jou uit te mogen groeien tot de grootste winkel met 100% natuurlijke geurproducten van Nederland.

 

Dit kunnen we alleen bereiken door gebruik te maken van jouw feedback. Graag zou ik je vragen om een reactie achter te laten en te delen via social media.

 

Warme groet

Commentaren: 0