Myrrhe hars wierook

Myrrhe Hars wierook

Myrrhe hars wierook is een hars extract uit een inheemse struik uit Arabië. Volgens de traditie bevordert deze naar anijs geurende wierook het ontwaken van de vrouwelijke kwaliteiten, de ontvankelijkheid en een grotere gevoeligheid voor de realiteit van de buitenwereld.


Bomen hebben een magische boodschap voor ons. Niets voor niets worden in veel landen en volkeren veel magische en heilige eigenschappen aan bomen toegekend. Herontdekt de magie van deze originele duizendjarige oude ingrediënten van wierook. Frankincense en Myrrhe waren 1 van de eerste boomharsen die gebrand werden om hun heilzame werking.

Hars wierook kan gebrand worden in een resin brander. Je vult het cupje van de brander met water en doet er een aantal korrels hars wierook bij. Steek het theelichtje aan. Zodra het water op temperatuur is komt het aroma van de wierook vrij.

 

Sachet 40 gram

 

€ 4,95

  • Levertijd: 1-3 dagen

De andere hars wierook geuren

Benzoë Hars wierook
Heerlijke mix met vanille tonen die zowel een harsachtige als amandel zoete geur verspreid.   Deze hars wierook is afkomstig uit Laos.   Benzoë staat vooral bekend om de zuiverende werking en zou geluk aan moeten trek ... (meer lezen)
€ 4,95
Copal Hars wierook
Met deze hars wierook waan je je in een fris lente bos na dat eerste lente buitje. De geur van citrus gemengd met den.   Copal staat vooral bekend om de werking die zij heeft voor de bevordering van spiritualiteit en de besc ... (meer lezen)
€ 4,95
Frankincense Hars wierook
Frankincense of oliban wordt in de volksmond ook wierook genoemd.  Deze bijzondere hars wierook wordt geoogst van een heilige boom die in Jemen, Afrika & India groeit.    De geur wordt omschreven als amber en is licht zoet e ... (meer lezen)
€ 4,95
Myrrhe Hars wierook
Myrrhe hars wierook is een hars extract uit een inheemse struik uit Arabië. Volgens de traditie bevordert deze naar anijs geurende wierook het ontwaken van de vrouwelijke kwaliteiten, de ontvankelijkheid en een grotere gevoeligheid voor de r ... (meer lezen)
€ 4,95
Pontifical Hars wierook
Pontifical is in deze hars wierook niet te koppelen aan de afmeting van de hars. Wel is dit de enige hars wierook in deze serie die bestaat uit meerdere soorten hars. Namelijk de Oliban, Mirre, Benzoë en Storax.   De heerlijk z ... (meer lezen)
€ 4,95
Storax Hars wierook
Storax heeft een mix van bloemig en harsachtige geuren met een ondertoon van amandelen.   Deze hars wierook is afkomstig uit Turkije.   Storax wordt gebruikt om ter bescherming tegen negatieve energieën en om het zelf ... (meer lezen)
€ 4,95

Terug naar