Frankincense hars wierook

Frankincense Hars wierook

Frankincense of oliban wordt in de volksmond ook wierook genoemd. 

Deze bijzondere hars wierook wordt geoogst van een heilige boom die in Jemen, Afrika & India groeit. 

 

De geur wordt omschreven als amber en is licht zoet en houtig. 

 

Wierook of frankincense draag bij aan de ontwikkeling van wilskracht, zelfvertrouwen en leidinggevende capaciteiten. 

 

Hars wierook kan gebrand worden in een resin brander. Je vult hierbij het cupje van de brander met water en doet er een aantal korrels hars wierook bij.

Steek het theelichtje aan. Zodra het water op temperatuur is komt het aroma van de wierook vrij.

 

Ook kan hars wierook gebruik worden op de speciaal daarvoor bedoelde kooltjes die je kunt gebruiken in de Abalone schelp of een andere brander. (gebruik van een laagje zand, voorkomt breuk aan je schelp of houder)

 

100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Hars wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

 

 

Frankincense Hars wierook

€ 4,95

  • Levertijd: 1-3 dagen

De andere hars wierook geuren

Storax Hars wierook
Storax heeft een mix van bloemig en harsachtige geuren met een ondertoon van amandelen.   Deze hars wierook is afkomstig uit Turkije.   Storax wordt gebruikt om ter bescherming tegen negatieve energieën en om het zelf ... (meer lezen)
€ 4,95
Pontifical Hars wierook
Pontifical is in deze hars wierook niet te koppelen aan de afmeting van de hars. Wel is dit de enige hars wierook in deze serie die bestaat uit meerdere soorten hars. Namelijk de Oliban, Mirre, Benzoë en Storax.   De heerlijk z ... (meer lezen)
€ 4,95
Myrrhe Hars wierook
Myrrhe hars wierook is een hars extract uit een inheemse struik uit Arabië. Volgens de traditie bevordert deze naar anijs geurende wierook het ontwaken van de vrouwelijke kwaliteiten, de ontvankelijkheid en een grotere gevoeligheid voor de r ... (meer lezen)
€ 4,95
Frankincense Hars wierook
Frankincense of oliban wordt in de volksmond ook wierook genoemd.  Deze bijzondere hars wierook wordt geoogst van een heilige boom die in Jemen, Afrika & India groeit.    De geur wordt omschreven als amber en is licht zoet e ... (meer lezen)
€ 4,95
Copal Hars wierook
Met deze hars wierook waan je je in een fris lente bos na dat eerste lente buitje. De geur van citrus gemengd met den.   Copal staat vooral bekend om de werking die zij heeft voor de bevordering van spiritualiteit en de besc ... (meer lezen)
€ 4,95
Benzoë Hars wierook
Heerlijke mix met vanille tonen die zowel een harsachtige als amandel zoete geur verspreid.   Deze hars wierook is afkomstig uit Laos.   Benzoë staat vooral bekend om de zuiverende werking en zou geluk aan moeten trek ... (meer lezen)
€ 4,95

Terug naar