Edelstenen pendels 30 mm

Edelstenen pendel aan hanger 30 mm

Mooie edelstenen pendels 30 mm in zilveren hanger.

Verkrijgbaar in:

  • Lapis Lazuli
  • Opaline
Edelstenen pendel 30 mm

€ 14,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Indien uit voorraad. Levertijd: 1-3 werkdagen

Beschrijving Lapis Lazuli

Lapis is een blauwe steen met bruine en soms grijzige tinten, lapis is een spirituele steen die de spirituele kracht en vaardigheden bevordert.

De steen ondersteund bij de astrale reis, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede.

 

Lapis heeft de bijzondere eigenschap om naar de innerlijke waarheid te kijken en deze te accepteren. De steen maakt eerlijk en oprecht en helpt je jezelf te zijn en je eigen weg te bewandelen. Lapis brengt helderheid van geest en de steen bevordert creativiteit en objectiviteit.

 

Lapis heeft een bijzondere positieve werking op relaties zowel vriendschappelijk als in liefdesrelaties. Lapis Lazuli kan goed inzet worden voor het 5e keelchakra wanneer behoefte is aan het uiten van de mening, emoties en dingen die je dwars zitten.

Fyxiek helpt Lapis Lazuli bij klachten van de keel, het strottenhoofd, stembanden en de schildklier.

 

Verder heeft lapis een positieve werking op stress, migraine, slaapproblemen, het gehoor en verlaagt het de bloeddruk.

 

Chakra

5e Keel chakra

6e voorhoofd chakra of derde oog

 

VERZORGING!

 

Reinig lapis lazuli nooit met water. Dit kan de steen aantasten.

 

Gebruik één van de volgende reinigende methode:

  • Leg de steen in een bakje met hematiet steentjes. Hematiet neemt negatieve lading weg uit de steen. Laat de steen minstens 24 uur op de hematiet liggen. Hematiet kun je daarna reinigen door de steentjes onder stromend water te houden (wel goed afdrogen daarna anders kunnen de steentjes gaan roesten).
  • Gebruik salie of een andere reinigende wierook of losse kruiden en haal de steen door de rook. Belangrijk is om dit met een sterke intentie te doen om de steen te reinigen. Je kunt hiervoor salie gebruiken maar bijvoorbeeld ook wierook met sandelhout of palo santo.
  • Leg de steen op een Amathist. Gebruik hiervoor het liefst een amethistgeode, deze omringd de steen waardoor de steen dieper wordt gereinigd. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van  een amethistcluster of een bedje/schaaltjes van amethist steentjes. Deze laatste twee moeten wel na iedere reiniging zelf ook worden gereinigd.
  • In plaatst van Amethist of Hematiet kun je Seleniet gebruiken. Deze steen heeft een hele zachte energie die goed gebruikt kan worden om andere stenen te reinigen en weer op te laden.

 

 

Beschrijving opaline

Opaline is een transparante melkachtige bijna parelmoerachtige transparante steen.

Deze steen is niet door de natuur maar door de mens gemaakt maar lijkt dezelfde werking te hebben als een maansteen en wordt dan ook veel gebruikt bij meditatie.

 

Opaline helpt bij het verwerken van emoties en bevordert innerlijke rust.

Ook deze steen bevordert het bewustzijn en ondersteund bij verlegenheid en  communicatie. Helpt bij verkoudheid en verlicht hoofdpijn.

 

Chakra's

5e keel chakra

6e derde oog of voorhoofd chakra

7e kruin chakra

Meer edelstenen en sieraden

Terug naar

Commentaren: 0