Edelstenen en sieraden

Werken met edelstenen of het dragen van edelstenen kan een bijzondere werking hebben. Daar komt bij dat edelstenen ons ondersteunen bij processen waar we doorheen moeten of die nodig zijn om ons te brengen waar we moeten zijn.

 

Daar heb je niet perse heel veel kennis van de stenen voor nodig hoewel dit een goede leidraad kan zijn bij het kiezen van een steen wanneer je wilt werken aan een specifiek probleem.

 

Ik kies er echter voor de steen of het sieraad met edelstenen te kiezen vanuit een meer intuïtieve keuze of gevoel.

Hierdoor werk je vaak onbewust aan de lagen en blokkades die genezen of ondersteund mogen worden en staat je ego je hierbij niet in de weg.

 

Omdat ook ik de sieraden en edelstenen vooral op intuïtie inkoop heb ik een steeds wisselend assortiment in de webwinkel en op de beurzen te koop.

Met andere woorden op=op.

 

Dit betekend overigens niet dat je direct tot een koop over moet gaan wanneer je iets ziet waarvan je het gevoel hebt dat het er voor jou bij is gezet.

Twijfel je nog aarzel dan niet om mij even een berichtje te sturen dat je interesse hebt maar het nog niet zeker weet. Ik hou de steen of het sieraad graag  enkele dagen voor je apart of neem het mee naar de beurs waar ik je dan ontmoet. Natuurlijk kun je het product ook komen bekijken en betaal je pas wanneer je besluit tot de koop hiervan over te gaan. 

 

Huidig assortiment edelstenen en sieraden