Ecologische wierook uit India

Deze heerlijk geurende wierook, met een brandtijd van 1 uur voor de stokjes en ongeveer 25 minuten voor de cones.

 

Wordt per stuk verkocht.

 

De wierook is traditioneel met de hand gemaakt volgens de masala methode. Dit gebeurt door de lokale bevolking van de provincie Pondicherry in het zuiden van India.

 

Door de verkoop van deze wierook worden de leefomstandigheden het sociaal en economisch niveau van de bevolking in deze provincie verbeterd.

Overzicht de ecologische wierook

Prijs per stokje € 0,37

Prijs per cones € 0,45

Afrodiserend Ecologische wierook stokjes
Afrodiserend heeft een stimulerende mix van kruiden en specerijen.   Brandtijd is ongeveer 1 UUR   Ook verkrijgbaar in: Lavendel (anti stress) Meditatie (harmoniserend) Polenysian night (exotisch) ... (meer lezen)
vanaf € 0,37
Cederhout Ecologische wierook stokjes
De rustgevende geur van cederhout!   Brandtijd is ongeveer 1 UUR   Ook verkrijgbaar in: Lavendel (anti stress) Meditatie (harmoniserend) Polenysian night (exotisch) Afrodiseren (stimulerend ... (meer lezen)
vanaf € 0,37
Lavendel Ecologische wierook stokjes
Lavendel werkt anti stress   Brandtijd is ongeveer 1 UUR   Ook verkrijgbaar in: Meditatie (harmoniserend) Polenysian night (exotisch) Afrodiseren (stimulerend) Opium (betoverend) Kan ... (meer lezen)
vanaf € 0,37
Meditatie Ecologische wierook stokjes
Meditatie ecologische wierook is harmoniserend.   Brandtijd is ongeveer 1 UUR   Ook verkrijgbaar in: Polenysian night (exotisch) Afrodiseren (stimulerend) Opium (betoverend) Kaneel (verwarm ... (meer lezen)
vanaf € 0,37
Opium Ecologische wierook stokjes
Opium is betoverend en warm van geur   Brandtijd is ongeveer 1 UUR   Ook verkrijgbaar in: Polenysian night (exotisch) Afrodiseren (stimulerend) Kaneel (verwarmend) Oriental Musk (sensueel) ... (meer lezen)
vanaf € 0,37
Polenysian Night Ecologische wierook stokjes
Een exotische mix.   Brandtijd is ongeveer 1 UUR   Ook verkrijgbaar in: Afrodiseren (stimulerend) Opium (betoverend) Kaneel (verwarmend) Oriental Musk (sensueel) Ylang Ylang (creativ ... (meer lezen)
vanaf € 0,37
Sandelhout Ecologische wierook stokjes
Ontspannend dat is de geur van sandelhout!   Brandtijd is ongeveer 1 UUR   Ook verkrijgbaar in: Cedarwood (rustgevend) Lavendel (anti stress) Meditatie (harmoniserend) Polenysian night (exo ... (meer lezen)
vanaf € 0,37

Deze wierook komt ook uit India

Er is veel zorg besteed aan het samenstellen van deze ayurvedische wierook en om de juiste gebalanceerde dosering van de ingrediënten te behalen. De gebruikte planten hebben een positief effect op de 7 vitale centra (de chakra's) en ondersteunen in het balanceren van de dosha's (Vata, Pita, Kapha). De brandtijd van een stokje is circa 25 minuten.

Deze Ayurvedische wierook is 100% natuurlijk en er wordt gezegd dat ze een medicinale werking heeft. De wierook is gemaakt volgens de Dry Massala Bhattis methode.De wierook is bedoeld als ondersteuning en niet ter vervanging van de adviezen van een (huis)arts. Wij raden aan om bij (ernstige) ziekte altijd een huisarts te raadplegen.


De Ayurvedische wierook wordt gefabriceerd door de gemeenschap Soliga, die woonachtig is in de inheemse bossen van Karnataka. De humanitaire organisatie Vivekananda Girijana Kalyana Kendra (VGKK) voorziet deze gemeenschap in de primaire levensbehoefte. Een deel van de opbrengsten van deze wierook wordt gedoneerd aan het VGKK.

Breng mij terug naar

Ik stel het op prijs .....

Commentaren: 0