Vata Ayurvedische wierook kegels

Vata wierook cones

Lucht en Ether

 

Enthousiast, in voor veranderingen en het ontdekken van nieuwe activiteiten is het Vata type gericht op creativiteit. Maar het Vata type heeft ook de neiging tot dominantie en het hebben van angsten.

 

Deze Vata wierook cones bevatten o.a. bala, vetiver, sandelhout & sweetgrass.

 

Wie meer wil weten over zijn of haar constitutie type neemt het beste contact op met een ayuverdische arts.

 

Een doosje bevat 15 kegels en een houder

 

Ayurveda cones Vata

€ 5,25

  • Levertijd: 1-3 dagen

Andere wierook kegels & cones

Kapha wierook cones
Water & Aarde   Ondanks dat het Kapha type de neiging heeft tot routine beschikt dit type over een stabiele geest. Hij komt geduldig en betrouwbaar over.   Deze Kapha wierook cones bevatten o.a. patchouli, rood sandel ... (meer lezen)
€ 5,25
PALO SANTO - WHITE SAGE CONES (Jiri and Friends)
NATUURLIJKE CONES PALO SANTO (HEILIG HOUT) GECOMBINEERD MET WHITE SAGE Deze exclusieve cones zijn gemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten en zonder toevoeging van chem ... (meer lezen)
€ 8,50
PALO SANTO CONES (Jiri and Friends)
NATUURLIJKE CONES PALO SANTO (HEILIG HOUT) Deze exclusieve cones zijn 100% natuurlijk en zonder toevoeging van chemische ingrediënten of houtskool. ... (meer lezen)
€ 8,50
Pitta cones 15st
Water & Vuur Pitta is een pittig type met een levendige en ondernemende geest.  Het Pitta type is georganiseerd en moedig maar kan ook een echte workaholic zijn.    Deze wierook cones bevatten o.a. asperge, sarsaparil ... (meer lezen)
€ 5,25
Tibetaanse wierook cones Calming (Déstressant
Deze wierook kegels hebben een traditioneel ontstressende samenstelling van rhododendron, mirre, ceder en jeneverbes   In de verpakking zitten 15 kegels en een kleine wierookbrander   ... (meer lezen)
€ 6,25
Tibetaanse wierook kegels purifying (EQUILIBRE)
Deze wierook kegels hebben een traditioneel samenstelling op basis 100% natuurlijke ingredienten In de verpakking zitten 15 kegels en een kleine wierookbrander   ... (meer lezen)
€ 6,25
Tibetaanse wierook kegels Relaxing
Deze wierook kegels hebben een traditioneel ontspannende samenstelling op basis 100% natuurlijke kruiden   In de verpakking zitten 15 kegels en een kleine wierookbrander   ... (meer lezen)
€ 6,25
Vata wierook cones
Lucht en Ether   Enthousiast, in voor veranderingen en het ontdekken van nieuwe activiteiten is het Vata type gericht op creativiteit. Maar het Vata type heeft ook de neiging tot dominantie en het hebben van angsten.   ... (meer lezen)
€ 5,25
White Sage CONES (Jiri and Friends)
NATUURLIJKE CONES WHITE SAGE Deze exclusieve cones zijn exclusief gemaakt voor Jiri & Friends. En natuurlijk ook weer 100% natuurlijk en zonder toevoeging ... (meer lezen)
€ 8,50

Terug naar

Commentaren: 0