Stop met pleasen

Denk eens aan jezelf (en niet altijd aan een ander)

Stop met Pleasen Andrea Mathews
Stop met Pleasen Andrea Mathews

Je stapt een ruimte binnen en weet in één klap welke sfeer er hangt, wat anderen van elkaar vinden en hoe de verhoudingen onderling zijn.

 

Het eerste wat je doet is je afstemmen en aanpassen op wat je voelt en wat er bij je binnenkomt. En zo schiet je direct bij jezelf vandaan in de schoot van een ander om die te pleasen en tevreden te houden.

 

Dat of één van de andere trickers kunnen er voor zorgen dat jij altijd maar aan het zorgen bent voor anderen en jezelf hierin totaal verliest.

 

In dit boek leer je hoe je stopt met pleasen en eindelijk eens voor jezelf gaat kiezen!

 

 

 Lees de hele recensie

 

Titel: Stop met pleasen

Ondertitel: Denk eens aan jezelf (en niet altijd aan die ander)

Auteur: Andrea Mathews

Prijs: € 22,50

Uitgever: Uitgeverij AnkhHermes

ISBN: 9789020215441


Direct naar Bol.com

Download
Fragment uit het boek "Stop met Pleasen"
9789020215441_fragm.pdf
Adobe Acrobat document 277.0 KB

Wie is Andrea Mathews?

Het authentieke zelf.

 

Andrea Mathews is niet alleen schrijver en spreker maar ook psychotherapeut. Vanuit deze mix heeft zij slechts één centrale focus.

 

Of wel Leven vanuit authenticiteit, dat is waar Andrea Mathews zich op richt.

 

Zeker wanneer zij coaching en ondersteuning biedt aan het hogere management, waarbij zij haar deelnemers leert om vanuit een authentiek leiderschap en vanuit een authentieke manier van communiceren een betere leider te zijn.

 

Lezers van haar boeken leren hoe zij zelf authenticiteit in hun leven kunnen creëren.

Hierdoor zullen er echter wel innerlijke verschuivingen en transformaties plaatsvinden waardoor de lezer op een andere manier in het leven komt te staan.

 

Andrea doet dit op een motiverende en inspirerende manier waarbij ze zeker niet voorbij gaat aan de theoretische kant van de psychologie, maar weet deze te combineren met een meer spirituele basis, van waaruit meer evenwicht en balans uit het leven valt te behalen.

Dit doet zij vanuit haar meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van geestelijke en spirituele gezondheid.

 

Ook Andrea Mathews deelt het gedachtegoed van de law of attraction die ons leert dat gedachten onderdeel zijn van het manifesteren van bijvoorbeeld geluk, rijkdom en welvaart. Of wanneer we hier op een minder positieve manier mee omgaan het manifesteren van alles wat ons in het leven tegenhoud, zoals bijvoorbeeld een gebrek aan geld, vooruitgang of (zelf) liefde.