Aromecum

Aromatherapie van absint tot zonnebloem

Aromecum

 

Ook de 8ste druk van dit boek is inmiddels uitverkocht.

En dat is niet voor niets. Want in dit boek vind je prachtige beschrijvingen van vette plantenolie, hydrolaten en etherische oliën. 

 

Ruim 200 oliën worden besproken en vormen een naslagwerk voor professionals en iedereen die geinteresseerd is in de werking van geur.

 

Voor mij persoonlijk een naslagwerk dat ik al gebruikte in de tijd dat ik nog een schoonheidssalon aan huis had. En wat mij nu ondersteund bij het samenstellen van recepten voor meer spiritueel gebruik en ter ondersteuning van bepaalde processen bij mijn klanten.

 

Het is een geweldig studieboek, leerboek en vooral doe boek voor hen die meer willen weten over de werking van etherische olie. Een must have als je werkt met etherische olie of wanneer je meer gebruik wilt maken van de prachtige werking van deze natuurlijke producten.

 

Hoewel de prijs wat aan de hoge kant is, is dit boek het dubbel en dwars waard gezien de schat aan informatie die het je levenslang verstrekt. 


Misschien vind je dit ook interessant

Hemelse geuren van S. Fischer Rizzi meer dan alleen een beschrijving van de etherische oliën
Hemelse geuren

Hemelse geuren

 

van S. Fischer Rizzi is al een wat ouder boek.

 

De 3e druk verscheen al in september 2004. Maar het feit dat dit alweer een derde druk is zegt genoeg over de inhoud en informatie in dit boek.

 

Susanne Fischer Rizzi is natuurgeneeskundige en aromatherapeute haar enthousiasme over de planten essences en de toepassing van etherische oliën gaat verder dan de algemene omschrijving.

 

In haar boek die zowel in hard cover als paperback is uitgebracht gaat zij ook dieper in op:

 

  • de indeling van de aroma's in yin en yang
  • het bewustzijn en de spirit

Lees hier meer 


Zelf een goed boek gevonden die mijn aandacht verdiend?

Commentaren: 0