Smudge pakket met abalone schelp, heilighout en losse salie

Dit smudge pakket is ideaal voor het reinigen van je huis of edelstenen en mineralen.

 

Een pakket bevat:

 

- 1 zakje Heilig Hout
- 1 abalone schelp
- 1 zakje witte biologische salie (25 g)

 

Voor manieren om je huis te reinigen ga je naar huis reinigen.

Voor het reinigen van edelstenen en mineralen klik hier

 

Smudge pakket met heilighout en losse salie

€ 18,50

Smudgen is eigenlijk een eeuwen oude methode die al door de Indianen in het Zuidwesten van Noord Amerika werd gebruikt. 

 

Het verbranden van kruiden, harsen en houtsoorten zien we door de hele geschiedenis heen in diverse culturen. In sommige culturen werd het verbranden van kruiden, harsen en houtsoorten vooral gezien als offer voor de goden. Maar er waren ook stammen en culturen die dit gebruik vooral toepaste om contact te maken met de heilige geesten of het gebruik van wierook inzette voor de zieken.

 

Smudgen doen we tegenwoordig vaak voor het energetisch en spiritueel reinigen van personen, ruimten maar ook voorwerpen. 

 

Smudgen wordt van oudsher vooral gedaan met de witte salie. Hoewel een combinatie van diverse kruiden, houtsoorten en harsen in de bekende smudge sticks en losse mengsel, die we voor het ritueel gebruiken steeds meer wordt ingezet.

 

Als het gaat om het aanschaffen en branden van kruiden om hiermee ruimte, voorwerpen of personen te reinigen zorg er dan voor dat de intentie waarmee je dit doet goed is.

 

Ook de substantiele energie van de verkoper kan door de kruiden en wierook zijn opgenomen. Door verbranding van deze kruiden wordt deze intentie in je te zuiveren ruimte opgenomen.

 

Wij verkopen wierook, kruiden, etherische olie en andere geurproducten waarvan we verwachten dat ze de hoogste kwalitatieve eigenschappen beschikken. 

 

Met een liefdevolle intentie richting moeder aarde en onze klanten gaan wij om met onze producten.

 

Dit begint al bij de beoordeling of wij een product opnemen in ons assortiment. En gaat door tot het product bij jou in huis is.

 

Wij leveren niet direct de volgende dag aan huis. Dit komt omdat we graag aandacht besteden aan jouw bestelling en het beste hierin naar voren willen halen.

 

Ook nadat je de bestelling van ons in huis hebt horen wij graag hoe wij je in de toekomst beter mogen helpen. Jouw mening is écht belangrijk!

Anderen bekeken.......

Terug naar

Reactie schrijven

Commentaren: 0