Over Hera Anahata

Hera Anahata 100% natuurlijke geur webwinkel wordt met veel plezier en aandacht gerund door Sandra van Rooijen.

 

Ik hou van geur!

 

Als ik vroeger, in de supermarkt, een fles wasmiddel ging kopen rook ik bewust aan alle producten om de geur te kiezen die mij op dat moment het meeste aansprak. Tegenwoordig ga ik vooral voor neutraal en voeg ik naar eigen smaak en behoefte heerlijk ruikende etherische oliën toe. Hiermee creëer ik mijn eigen geur beleving en pas ik de samenstelling soms aan aan het doel.

 

Ook thuis experimenteerde ik altijd al met geur. Met etherische olie en wierook verbeterde ik de geur in huis na het koken of als er in de wintermaanden even wat minder gelucht kon worden. Voor het verbeteren van de sfeer in huis voordat er visite kwam bakte ik nog weleens wat lekkers. En liet in het toilet een geurkaarsje branden.

 

Tegenwoordig wanneer we in de weekeinde onze jongens in huis hebben creëer ik onze eigen geurmomenten. Het bakken van een verse appeltaart. Het bereiden van lekkere Indische bapao of saucijzenbroodjes worden enorm gewaardeerd. En natuurlijk inmiddels ook door geur herkend. 

 

Zo herken ik dit moment als ik een dagje bij mijn moeder ben, die op ruim 150 minuten rijden weg woont, en in haar bloementuin geniet van haar zelfgebakken appeltaart. Die zij natuurlijk ook al jaren bakt. Zo koppel ik inmiddels geur aan vele belevingen en herinneringen die ik koester.

 

Ik vind het dan ook jammer dat er bij veel mensen nog een zweverig of spiritueel beeld rondom het gebruik van geur hangt. Zelf ben ik geen tegenstander van spiritualiteit of religie. We zien geur al in de oudheid terug en leren veel van onze voorouders en oude stammen. Zeker wanneer het gaat over de toepassing van geur en natuurproducten ter ondersteuning van ons welzijn en onze leefomgeving.

 

Dat geur en gebruik van natuurlijke producten dan ook vooral gebruikt wordt bij mensen die spiritualiteit en religie beoefenen is niet vreemd. Maar hoeft daardoor zeker niet zweverig te zijn.

Ik zie het als iets moois. De verbinding die je als mens kunt maken met moeder aarde. Een stuk bewustwording misschien? 

Zonder voor geur en het gebruik hiervan te prediken, want dat ligt voor iedereen op een meer persoonlijk vlak.

 

Met mijn liefde voor geur wil ik anderen laten zien dat de liefde voor de natuur en haar heerlijke geuren en eigenschappen voor iedereen bereikbaar en toepasbaar zijn. Zonder dat je hier meer aan hoeft te verbinden dan wat de geurbeleving voor jou persoonlijk doet en betekend.

 

De naam Hera Anahata zal niet direct aanleiding geven om te denken aan geurbelevingen.

 

Toch heb ik de naam Hera Anahata bewust gekozen. Ik wilde niet zomaar gebruik maken van geurshop.nl of geurbeleving.com hoewel dit commercieel gezien natuurlijk een veel makkelijker en voor de hand liggende naam zou kunnen zijn. Vooral omdat zo'n naam door het zoeken publiek, naar bepaalde producten, vrij eenvoudig te vinden zou zijn.

 

Waarom dan toch een iets minder voor de hand liggende naam? Ik wil me onderscheiden van de grote boy's. De commerciële goeroe's waar het alleen maar draait om omzet in plaats van persoonlijke aandacht. Ja ik ben nog van de oude stempel. Persoonlijke aandacht en een luisterend oor! 

Geen lopende band en barcode systemen die het werk natuurlijk sneller en makkelijker maken, maar persoonlijke aandacht en producten door je handen laten gaan. Dat dit meer tijd in beslag neemt..... dat vind de doelgroep, die mij heeft gevonden omdat mijn intenties anders zijn, van ondergeschikt belang.

 

Hoe de naam Hera Anahata ontstond!

 

Hera is een godin uit de Griekse mythologie. Zij is de dochter van de titanen Kronos en Rhea en wordt geëerd als godin van de liefde en het huwelijk. 

 

Anahata is het vierde chakra, volgens de tradities binnen de Yoga en het Hindoeïsme. Het vierde chakra bevind zich bij het hart en bevat het element lucht. Bovendien vormt zij het centrum van de mens en wordt dit chakra, Anahata, gezien als verbinding van de overige zes chakra's. De bovenste drie chakra's zijn van het hogere menselijke bewustzijn. De onderste drie chakra's zijn de chakra's van de instincten.

 

Deze twee vormen samen:

Een synergie van liefde en verbinding naar jezelf en je omgeving. 

Vanuit het element lucht verbonden aan je hart chakra verbonden zijn met je innerlijke godin van waaruit je liefde voor jezelf en je omgeving ervaart en verspreid.

 

Toch is het niet zweverig

Met de uitleg over hoe ik aan deze naam ben gekomen wil ik absoluut niet zweverig over komen. Ik geloof namelijk in de werking van geur. Dat geur ingezet kan worden om de sfeer in huis te verbeteren is dan ook niet alleen weggelegd als je dit spiritueel wilt toepassen. Juist door geur toe te passen verhoog je de sfeer en energie in huis waar jijzelf enorm veel profijt van kunt hebben. 

 

Intentie

Ik verkoop wierook, kruiden, etherische olie en andere geurproducten waarvan ik verwacht dat ze de hoogste kwalitatieve eigenschappen beschikken.

 

Met een liefdevolle intentie richting moeder aarde en onze klanten ga ik om met de producten. 

 

Dit begint al bij de beoordeling of ik een product opnemen in het assortiment. En gaat door tot het product bij jou in huis is.

 

Om je niet teleur te hoeven stellen laat ik je graag vooraf weten dat ik je bestelling niet direct de volgende dag zal leveren. Persoonlijke aandacht voor mijn producten en mijn klanten staat bij mij hoog in het vaandel zo houden mijn producten de juiste intentie.

Ik besteed persoonlijk aandacht aan jouw bestelling waarin ik het beste naar voren willen halen.

Hierdoor houd ik de juiste intentie, betrokkenheid en directheid naar jou!

 

Bovenal ben ik enorm dankbaar voor iedere klant die kiest om bij mij een bestelling te plaatsen en hiermee mijn intenties begrijpt en bevestigd.

 

Als je kiest voor een bestelling bij hera anahata dan krijg jij persoonlijke aandacht. Een luisterend oor en producten waar je op kunt vertrouwen.

 

Dit zul je ook merken nadat je de bestelling van mij in huis hebt. Ik hoor graag hoe ik je in de toekomst beter mag helpen. Jouw mening is écht belangrijk!

Doel

Hera Anahata wordt de grootste 100% natuurlijke geur winkel van Nederland.

 

Waar je alles vind om jouw eigen geurbeleving en geurherinneringen te creëren. 

Alle geur die Joy in jouw leven brengt en je ondersteunt bij kleine ongemakken.

 

Ga gauw naar ons assortiment