Na de Beet roller

Na de beet roller 10 ml chi

Je laat je toch niet prikken?

 

Als je producten met DEET wilt vermijden is deze roller een super alternatief.

Met 100% natuurlijke olie vermengd met huidverzorgende jojoba olie. Is deze na de beet roller al 20 jaar een succesformule van Chi.

 

De roller werkt niet alleen verzorgend maar verzacht de huid na insecten- en kwallenbeten.  

 

Uitgebreide product informatie

De brede werking van deze compositie ontstaat onder anderen door  de etherische oliën van geranium, kattenkruid en lavandin.

Deze oliën zijn van nature desinfecterend en huid verzorgend en ondersteunen bovendien het herstellend vermogen van de huid.

Afrikaantje, citroen en eucalyptus in deze roller hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Alle oliën werken als een synergie samen en versterken daarmee elkaars werking.

De roller is makkelijk in gebruik!

Na De Beet zit in een handige roller van 10 ml. Die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Door de toevoeging van de jojobaolie is het zacht voor de huid en brengt de olie makkelijk aan. 

Breng de olie na een beet zo snel mogelijk aan. Dezelfde plek 3 x per dag 3 dagen lang aanstippen. Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid en voor kinderen vanaf 3 maanden. 

Waarom Chi Na De Beet?

  • 100% natuurlijk (dus zonder DEET)
  • ‘Voor’ en ‘na’ elke beet
  • Zuivert, verzorgt en verzacht de huid
  • Ook bij een gevoelige huid 
  • Zelfs geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden!
  • Al 20 jaar dé 100% natuurlijke succesformule
Chi na de beet roller 10 ml

€ 8,95

  • Indien uit voorraad. Levertijd: 1-3 werkdagen

Lavandin

Lavandin heeft de geur van lavendel met een lichte kamfer ondertoon en iets minder zoet dan de echte lavendel.

Het is dan ook een kruising (hybride) van de echte lavendel (lavandula officinalis) en spijk lavendel (Lavandula spica).

 

De olie is stukken goedkoper dan echte lavendel. In de jaren dertig is deze kruising speciaal ontwikkeld vanwegen de hoge opbrengst essentiële olie. Ook de productkosten waren lager. Waardoor de boeren massaal overstapte op het verbouwen van de lavandin in plaats van de echte en spijk lavendel.

 

Lavandin wordt nog steeds veel verwerkt in huishoudproducten en parfums. Helaas zien we ook dat lavandin ook regelmatig verkocht wordt als echte lavendel.

Terwijl de lavandin een andere samenstelling en dus werking heeft dan de echte olie en niet inzetbaar is om spanningen weg te nemen.

 

 

 

 Lavandinolie lijkt op lavendelolie maar is toch net anders. Als je alleen maar ergens een lavendelgeur wil verdampen, is lavandin een goed alternatief voor de (duurdere) echte lavendelolie. Lavandin bezit echter een minder kalmerende werking dan lavendel. De samenstelling van de olie is ook anders. Lavandin bezit niet het hoge gehalte aan esters en er zijn geen coumarinebestanddelen in lavandin te vinden. Het zijn namelijk deze twee bestanddelen die de lavendel zo geschikt maken bij spanningen, stress en slapeloosheid. Lavendelgeur bevordert bijvoorbeeld het vrijkomen van serotonine, een stofje in de hersenen die zorgt voor kalmering en ontspanning. Lavandin doet dat ook enigszins, maar lang niet zo sterk als lavendel. In het lampje werkt lavandin verfrissend voor de geest en op de huid kan lavandin net als echte lavendel gebruikt worden: ontspannend en het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook bij vermoeide spieren is Lavandin een goede ondersteuning.