Happiness olie Chi

Happiness olie 10ml, bevat o.a. bergamot, mandarijn, sinaasappel en benzoë

Vrolijkheid in een flesje

Door de heerlijke vrolijke geurcombinatie van onder anderen bergamot, mandarijn, sinaasappel en benzoë veranderd de sfeer in huis direct.

 

Deze combinatie van frisse, warme en zoete geuren is een perfecte combinatie om direct een happy gevoel te creëren. Wanneer je last hebt van humeurigheid, gespannen bent of je omgeving wel een beetje vrolijkheid kan gebruiken.

 

Niet alleen gebruik je deze mix in de diffuser. Vermengd in een basisolie is deze olie ideaal voor het geven van een opwekkende massage, die niet alleen goed is voor het humeur maar ook nog eens goed voor de huid.

 

Gebruik de happiness mix niet alleen om een happy gevoel te creëren maar merk ook hoe deze olie je heerlijk en diep laat ontspannen.

 

 

Happiness olie 10 ml

€ 11,45

  • Indien uit voorraad. Levertijd: 1-3 werkdagen

Andere olie mixen

Biologisch keurmerk terug te vinden op biologische olie
Biologisch keurmerk

Wat bedoelen we met een biologische olie

 

Wanneer we het hebben over biologische olie dan moet deze zijn voorzien van het scal keurmerk zie afbeelding hiernaast.

Dit betekend dat de olie aan strenge eisen moet voldoen. 

Naast biologische olie zien we ook wild verzamelde olie of gecultiveerde olie, ook wel niet biologische olie genoemd. Eigenlijk is er geen verschil tussen beide, omdat er bij de kweek geen verdelgingsmiddelen of andere schadelijke middelen worden gebruikt. Enkel is hier geen controle op gedaan.

 

 


Terug naar