Spiritueel

Spiritueel · 03. mei 2019
Bergamot en spirituele aromatherapie. Wanneer ik het heb over bergamot dan heb ik het over vreugde. De frisse, citrus geur brengt leven en geeft kracht en stabiliteit. Bergamot laat je de zonnige kant van het leven zien en ervaren. In dit blog lees je meer over de spirituele toepassingen van bergamot olie en vind je recepten waarmee je direct aan de slag kunt om jouw leven te verlichten.
Spiritueel · 10. april 2019
Vraag 100 mensen wat spiritualiteit voor hen betekend en je krijgt 100 verschillende antwoorden. Wat spiritualiteit voor jou betekend is dus heel persoonlijk. Ik geloof er dan ook in dat iedereen zijn eigen spirituele reis te lopen heeft. Met of zonder het geloof van anderen.

Spiritueel · 06. februari 2019
Een leugentje om bestwil! Het klinkt gek maar dat is wel, kort door de bocht genomen dan, wat een affirmatie is. Een klein leugentje om bestwil, met als doel je negatieve gedachte patronen te doorbreken. Je eigen bestwil dus! Plat gezegd komt het er eigenlijk op neer dat je door jezelf iets anders te vertellen helpt om negatieve en vaak destructieve gedachten uit te bannen. Misschien heb jij zelfs wel meer duiveltjes op je schouders zitten dan je denkt. Zeker dan is het belangrijk dat je.....
Spiritueel · 29. januari 2019
Zeg eens eerlijk hoe vaak zeg jij tegen jezelf dat je iets niet kunt? Soms doe je het zonder dat je je er echt bewust van bent. En gek genoeg zijn deze destructieve gedachten ons al in de jeugdjaren bijgebracht. Denk maar eens terug aan je eigen kindertijd of hoe jij, nu je wellicht zelf een ouder bent, dit bij jouw kind doet of deed.