Recepten

Recepten · 27. juli 2019
Wanneer je als het ware fungeert als een soort van lopend buffet voor zoemende, en vooral vervelend prikkende, insecten wil je natuurlijk op zoek naar een manier om jezelf hiertegen te wapenen.
Recepten · 25. april 2019
DIY love blend met o.a. grapefruit, pepermunt en ylang ylang. Voor die momenten dat het even niet lekker gaat en je twijfelt over jezelf. Of wanneer je (weer) wordt overvallen door negatieve gedachten patronen uit een ver verleden. Leef in het nu en leer weer van jezelf te houden.

Recepten · 14. februari 2019
Verjaag de kou en omhul je in een oase van frisse vrolijke noten van citrus, sinaasappel en rozemarijn. Als we Piets voorspellingen moeten geloven maak dan je borst maar nat. Want na vandaag lijkt het met de (te) hoge temperaturen en het heerlijke najaarszonnetje toch echt gedaan en kunnen we gaan rekenen op heftige winterinvloeden. En het wordt heftig aldus Piet want storm, ijzel, sneeuw en vorst zullen de komende periode niet ontbreken. Ik ben fan van Piet als het dan toch een beetje om..
Maak je eigen VAPO Rub
Recepten · 18. januari 2019
Wanneer je lichaam wel wat extra ondersteuning kan gebruiken tijdens griep en verkoudheid. En wanneer je last hebt van een vervelende vast zittende hoest. In dit DIY recept maak je met 100% natuurlijke ingrediënten je eigen VAPO Rub om weer vrij te kunnen ademen.

Recepten · 09. december 2018
Het reinigen van het toilet is nu niet direct een klusje waar ik echt heel erg vrolijk van wordt! De grote schoonmaak, gewapend met een goede emmer sop en huishoudhandschoenen beperk ik het liefst tot eens per week. Er was een tijd dat ik daarnaast dagelijks een aantal van die voorverpakte doekjes pakte om mijn bril, vloer en muren even een veeg te geven. Gewoon voor een beetje schoon gevoel! Maar met een gezin van, soms, 6 personen is het echter wel een klusje dat dagelijks moet worden bijgeh