Gezondheid

Gezondheid · 20. februari 2020
Etherische olie geeft ontspanning of zorgt juist voor een fris en wakker gevoel. In dit artikel deel ik een aantal recepten die je ondersteunen wanneer je last hebt van examendruk. Beter wilt presteren door een heldere geest en een betere nachtrust.
Gezondheid · 05. november 2019
De effecten van een Reiki behandeling zijn zeer uiteenlopend. En natuurlijk afhankelijk van de klacht waarvoor Reiki wordt ingezet. Mijn persoonlijke ervaring leert dat mensen tijdens mijn behandelingen in slaap vallen en een intense ontspanning ervaren. Maar ook andere effecten treden op na een Reiki behandeling.

Gezondheid · 31. oktober 2019
Met Reiki kun je soms meer behandelen dan je voor mogelijk hield. Reiki werkt op het immuunsysteem en geeft de natuurlijke weerstand een stevige boost.
Gezondheid · 26. september 2019
Hoewel reiki al in 1984 in Nederland werd geïntroduceerd ligt er nog een groot taboe op deze vorm van alternatieve Healing. Maar wat is dat nu met Reiki? Lees verder

Gezondheid · 04. juni 2019
Ramen en deuren staan weer wagenwijd open. En onze zoemende vrienden weten haarfijn de kleine kiertjes in ons insectenhor te omzeilen. Veilig weggedoken voor de aanval in de nacht. Het is weer muggen tijd!
Gezondheid · 21. december 2018
Maar misschien ken je ze zelf ook nog wel! Ik heb het over de verhalen van vroeger, toen er wanneer de R eenmaal in de maand kwam standaard een fles levertraan in huis gehaald werd. Men was er toen volledig van overtuigd dat je door het slikken van een eetlepel, van dit gruwelijk smakende goedje, gezorgd werd voor de opbouw van een goede weerstand die je de winter goed door liet komen. Toen waren er natuurlijk nog echte winters, en waren de huizen slecht geïsoleerd en van een straalkacheltje

Gezondheid · 24. november 2018
Etherische olie bij winter depressie. Wanneer het buiten even niet zo gezellig is en je toch een beetje vrolijkheid nodig hebt! Als je niet meer toekomt aan het inhaleren van energie uit de buitenlucht. Het weer je binnen doet blijven en de donkerte je overvalt, kan het inhaleren van vrolijke noten etherische olie je net dat stukje ondersteuning geven om uit een winterdepressie te blijven.