Gezondheid

Gezondheid · 23. juni 2020
Met een negatieve houding, en dit kan ook goed een houding richting jezelf zijn, richt je je niet langer op je doel maar op het vernietigen hiervan.
Gezondheid · 15. juni 2020
Het stellen van grenzen stelt je in staat meer bij jezelf te blijven en dus je ware ik te leven. Het is een vorm van self-care doordat je precies weet welke behoefte en gevoelens je hebt. En je kunt door grenzen te stellen realistiser oordelen en duidelijk communiceren. Maar hoe doe je dat dan..... Grenzen stellen!

Gezondheid · 22. maart 2020
In Quarantaine met hooggevoelige kids. Wanneer je hooggevoelig bent is leven in een ruimte met anderen soms een ware uitdaging. Zeker wanneer je geen kant op kunt en verplicht bent de ruimte met je familie te delen. In dit blog tips om je hooggevoelige kind gegrond en dicht bij zichzelf te houden.
Gezondheid · 02. maart 2020
Anders dan 60 jaar geleden, kun je wel zeggen dat wij tegenwoordig worden overspoeld met behoorlijk veel prikkels en energie. Wat onze voorouders in hun hele leven te verwerken kregen komt bij ons in een week tijd al behoorlijk binnen. En dat is niet zo gek want, twenty four seven worden we als het ware bestookt met elektromagnetische frequenties. Geproduceerd door onder anderen elektriciteit masten, mobiele apparaten en diverse niet zichtbare microgolven. Maar ook min of meer bewust trekken we

Gezondheid · 20. februari 2020
Etherische olie geeft ontspanning of zorgt juist voor een fris en wakker gevoel. In dit artikel deel ik een aantal recepten die je ondersteunen wanneer je last hebt van examendruk. Beter wilt presteren door een heldere geest en een betere nachtrust.
Gezondheid · 05. november 2019
De effecten van een Reiki behandeling zijn zeer uiteenlopend. En natuurlijk afhankelijk van de klacht waarvoor Reiki wordt ingezet. Mijn persoonlijke ervaring leert dat mensen tijdens mijn behandelingen in slaap vallen en een intense ontspanning ervaren. Maar ook andere effecten treden op na een Reiki behandeling.

Gezondheid · 31. oktober 2019
Met Reiki kun je soms meer behandelen dan je voor mogelijk hield. Reiki werkt op het immuunsysteem en geeft de natuurlijke weerstand een stevige boost.
Gezondheid · 26. september 2019
Hoewel reiki al in 1984 in Nederland werd geïntroduceerd ligt er nog een groot taboe op deze vorm van alternatieve Healing. Maar wat is dat nu met Reiki? Lees verder

Gezondheid · 04. juni 2019
Ramen en deuren staan weer wagenwijd open. En onze zoemende vrienden weten haarfijn de kleine kiertjes in ons insectenhor te omzeilen. Veilig weggedoken voor de aanval in de nacht. Het is weer muggen tijd!
Gezondheid · 21. december 2018
Maar misschien ken je ze zelf ook nog wel! Ik heb het over de verhalen van vroeger, toen er wanneer de R eenmaal in de maand kwam standaard een fles levertraan in huis gehaald werd. Men was er toen volledig van overtuigd dat je door het slikken van een eetlepel, van dit gruwelijk smakende goedje, gezorgd werd voor de opbouw van een goede weerstand die je de winter goed door liet komen. Toen waren er natuurlijk nog echte winters, en waren de huizen slecht geïsoleerd en van een straalkacheltje

Meer weergeven