Etherische olie

Etherische olie · 27. februari 2020
Vooral wanneer je hooggevoelig bent pik je energie van anderen makkelijk op. Maar ook anderen pikken makkelijk wat van jouw energie mee. Wanneer je gevoelig bent voor de energie van anderen of merkt dat jij veel te makkelijk je energie aan anderen geeft. Zet dan eens een olie in je aura.
Etherische olie · 14. januari 2020
Niets is zo vervelend als niet in slaap kunnen komen of midden in de nacht wakker worden om vervolgens niet meer in slaap te komen. Van piekeren tot hormonale klachten. Wat jou uit je slaap houdt maakt eigenlijk niet uit. Eén ding is zeker je wordt er niet persé vrolijker van.

Etherische olie · 02. januari 2020
Niets is zo veelzijdig als de olie van citroen. Deze heerlijk fris ruikende olie is niet alleen opbeurend en geeft een heerlijk fris en opgewekt gevoel. Het zorgt voor diepe concentratie en meer. Vind hier 40 citroenolie recepten voor de diffuser.
Etherische olie · 13. maart 2019
Lavendel is een veelzijdig kruid. Niet alleen het gebruik is veelzijdig te noemen ook de plantenfamilie zelf wordt steeds uitgebreider. Zo zien we naast de paars bloemige planten tegenwoordig bijvoorbeeld ook de witte varianten en varieert de plant ook steeds meer in hoogte. De geur van lavendel blijft echter herkenbaar als zacht, bloemig en rustgevend. En ook de werking van deze prachtige plant in de keuken, oliën en producten als wierook is prachtig om te ontdekken.

Etherische olie · 01. oktober 2018
De zintuigen van jonge kinderen zijn vele malen scherpen dan in ons volwassen leven. Zo herkend een jonge baby direct de geur van zijn of haar ouders. Maar ook bij kleine kinderen zien we dat geur een stukje vertrouwen en veiligheid met zich meebrengt. Ook aanraking zorgt voor een stukje waardering en veiligheid in ons jonge en volwassen leven. Toch moeten we in het gebruik van geur toegevoegd aan verzorgende producten opletten dat we de juiste verhouding gebruiken. Lees hier meer........
Etherische olie · 28. september 2018
Ik ben nu eenmaal gek op geur! Deze voorliefde voor geur loopt als een rode draad door mijn leven. Als jong kind was ik al bezig met het ontdekken van geur. Wanneer ik van mijn vers geplukte bloemetje gemengd met water een, zo noemde wij het, heksensoepje te maken. Velen uren besteden ik aan deze geurige bezigheid. Geur heeft een tijdje minder op de voorgrond gestaan. Maar sinds kort ben ik begonnen aan mijn persoonlijke reis.