Boeken

Boeken · 27. augustus 2019
Self Care en Rituelen is weer een heerlijk boek van inspirerend leven. Gevuld met leuke tips voor het ontwikkelen van je eigen ontspannende rituelen. En heel veel informatie over onder anderen edelstenen, chakra's, meditatie, kleuren en veel meer. In dit boek worden de ervaringen, kennis en inzichten van de schrijvers weer met volle kracht gebundeld.
Boeken · 28. mei 2019
Waar het in de volksmond gaat over hooggevoeligheid, noemt Andrea dit in haar boek Empath. Dat een Empath meer gevoelig is voor please gedrag dan iemand die minder open staat voor de energie van anderen neemt echter niet weg dat ook zij last kunnen hebben van please gedrag en hiermee een ander boven zichzelf stellen. Natuurlijk gaat het in dit boek niet over het brengen van een kop koffie naar je lief of een collega. Maar meer over de reactie of liever het gevoel dat we hiervoor terug verw.....

Boeken · 16. februari 2019
In niet morgen maar nu van Wayne Dyer dat al in januari 2007 verscheen leert Dr Dyer ons over het ontstaan van beperkingen. En hoe deze ons gedurende het leven belemmeren in ons dagelijkse doen en laten. Het wel of niet bereiken van doelen. Of een status van zelf liefde en geluk. Hoe etiketten en belemmeren gedachten je leven kunnen beïnvloeden.
Boeken · 10. november 2018
DIY Beautyproducten een blog over home made en 100% natuurlijke verzorging. Deze keer bespreek ik een leuk boek van uitgeverij Spectrum. In dit boek leert Susette Brabander je de geheimen van natuurlijke DIY beautyproducten. Met leuke en eenvoudige recepten voor onder anderen een maskers. En deel ik een recept dat zij eerder prijsgaf voor het maken van een gember gezichtsmasker.