Boeken · 27. augustus 2019
Self Care en Rituelen is weer een heerlijk boek van inspirerend leven. Gevuld met leuke tips voor het ontwikkelen van je eigen ontspannende rituelen. En heel veel informatie over onder anderen edelstenen, chakra's, meditatie, kleuren en veel meer. In dit boek worden de ervaringen, kennis en inzichten van de schrijvers weer met volle kracht gebundeld.
Recepten · 27. juli 2019
Wanneer je als het ware fungeert als een soort van lopend buffet voor zoemende, en vooral vervelend prikkende, insecten wil je natuurlijk op zoek naar een manier om jezelf hiertegen te wapenen.

Gezondheid · 04. juni 2019
Ramen en deuren staan weer wagenwijd open. En onze zoemende vrienden weten haarfijn de kleine kiertjes in ons insectenhor te omzeilen. Veilig weggedoken voor de aanval in de nacht. Het is weer muggen tijd!
Boeken · 28. mei 2019
Waar het in de volksmond gaat over hooggevoeligheid, noemt Andrea dit in haar boek Empath. Dat een Empath meer gevoelig is voor please gedrag dan iemand die minder open staat voor de energie van anderen neemt echter niet weg dat ook zij last kunnen hebben van please gedrag en hiermee een ander boven zichzelf stellen. Natuurlijk gaat het in dit boek niet over het brengen van een kop koffie naar je lief of een collega. Maar meer over de reactie of liever het gevoel dat we hiervoor terug verw.....

Spiritueel · 03. mei 2019
Bergamot en spirituele aromatherapie. Wanneer ik het heb over bergamot dan heb ik het over vreugde. De frisse, citrus geur brengt leven en geeft kracht en stabiliteit. Bergamot laat je de zonnige kant van het leven zien en ervaren. In dit blog lees je meer over de spirituele toepassingen van bergamot olie en vind je recepten waarmee je direct aan de slag kunt om jouw leven te verlichten.
Recepten · 25. april 2019
DIY love blend met o.a. grapefruit, pepermunt en ylang ylang. Voor die momenten dat het even niet lekker gaat en je twijfelt over jezelf. Of wanneer je weer wordt overvallen door negatieve gedachten patronen uit een ver verleden. Leef in het nu en leer weer van jezelf te houden.

Spiritueel · 10. april 2019
Vraag 100 mensen wat spiritualiteit voor hen betekend en je krijgt 100 verschillende antwoorden. Wat spiritualiteit voor jou betekend is dus heel persoonlijk. Ik geloof er dan ook in dat iedereen zijn eigen spirituele reis te lopen heeft. Met of zonder het geloof van anderen.
Etherische olie · 13. maart 2019
Lavendel is een veelzijdig kruid. Niet alleen het gebruik is veelzijdig te noemen ook de plantenfamilie zelf wordt steeds uitgebreider. Zo zien we naast de paars bloemige planten tegenwoordig bijvoorbeeld ook de witte varianten en varieert de plant ook steeds meer in hoogte. De geur van lavendel blijft echter herkenbaar als zacht, bloemig en rustgevend. En ook de werking van deze prachtige plant in de keuken, oliën en producten als wierook is prachtig om te ontdekken.

Boeken · 16. februari 2019
In niet morgen maar nu van Wayne Dyer dat al in januari 2007 verscheen leert Dr Dyer ons over het ontstaan van beperkingen. En hoe deze ons gedurende het leven belemmeren in ons dagelijkse doen en laten. Het wel of niet bereiken van doelen. Of een status van zelf liefde en geluk. Hoe etiketten en belemmeren gedachten je leven kunnen beïnvloeden.
Recepten · 14. februari 2019
Verjaag de kou en omhul je in een oase van frisse vrolijke noten van citrus, sinaasappel en rozemarijn. Als we Piets voorspellingen moeten geloven maak dan je borst maar nat. Want na vandaag lijkt het met de (te) hoge temperaturen en het heerlijke najaarszonnetje toch echt gedaan en kunnen we gaan rekenen op heftige winterinvloeden. En het wordt heftig aldus Piet want storm, ijzel, sneeuw en vorst zullen de komende periode niet ontbreken. Ik ben fan van Piet als het dan toch een beetje om..

Meer weergeven