Gezondheid · 22. maart 2020
In Quarantaine met hooggevoelige kids. Wanneer je hooggevoelig bent is leven in een ruimte met anderen soms een ware uitdaging. Zeker wanneer je geen kant op kunt en verplicht bent de ruimte met je familie te delen. In dit blog tips om je hooggevoelige kind gegrond en dicht bij zichzelf te houden.
Gezondheid · 02. maart 2020
Anders dan 60 jaar geleden, kun je wel zeggen dat wij tegenwoordig worden overspoeld met behoorlijk veel prikkels en energie. Wat onze voorouders in hun hele leven te verwerken kregen komt bij ons in een week tijd al behoorlijk binnen. En dat is niet zo gek want, twenty four seven worden we als het ware bestookt met elektromagnetische frequenties. Geproduceerd door onder anderen elektriciteit masten, mobiele apparaten en diverse niet zichtbare microgolven. Maar ook min of meer bewust trekken we

Etherische olie · 27. februari 2020
Vooral wanneer je hooggevoelig bent pik je energie van anderen makkelijk op. Maar ook anderen pikken makkelijk wat van jouw energie mee. Wanneer je gevoelig bent voor de energie van anderen of merkt dat jij veel te makkelijk je energie aan anderen geeft. Zet dan eens een olie in je aura.
Gezondheid · 20. februari 2020
Etherische olie geeft ontspanning of zorgt juist voor een fris en wakker gevoel. In dit artikel deel ik een aantal recepten die je ondersteunen wanneer je last hebt van examendruk. Beter wilt presteren door een heldere geest en een betere nachtrust.

DIY · 25. januari 2020
Wanneer er veel op je af komt en je de neiging hebt om snel gestrest of geïrriteerd te raken bied etherische olie wellicht een uitkomst voor jou! Natuurlijk is het fijn om etherische olie in een diffuser te verdampen zodat de sfeer in je omgeving heerlijk ontspannen en sereen wordt. Maar helaas is dit niet altijd mogelijk of wenselijk wanneer er ook anderen in de ruimte aanwezig zijn. Bovendien is het soms ook helemaal niet handig om een diffuser bij de hand te nemen en op deze manier de olie
Etherische olie · 14. januari 2020
Niets is zo vervelend als niet in slaap kunnen komen of midden in de nacht wakker worden om vervolgens niet meer in slaap te komen. Van piekeren tot hormonale klachten. Wat jou uit je slaap houdt maakt eigenlijk niet uit. Eén ding is zeker je wordt er niet persé vrolijker van.

DIY · 05. januari 2020
DIY allesreiniger met sinaasappelolie. Heerlijk fris en fruitig voor een schoon en super heerlijk schoonmaak resultaat.
Etherische olie · 02. januari 2020
Niets is zo veelzijdig als de olie van citroen. Deze heerlijk fris ruikende olie is niet alleen opbeurend en geeft een heerlijk fris en opgewekt gevoel. Het zorgt voor diepe concentratie en meer. Vind hier 40 citroenolie recepten voor de diffuser.

Spiritueel · 03. december 2019
Werken met edelstenen heilig werk of zwarte magie? Een reis langs de Native Americans, de Wicca en het Sjamanisme.
Gezondheid · 05. november 2019
De effecten van een Reiki behandeling zijn zeer uiteenlopend. En natuurlijk afhankelijk van de klacht waarvoor Reiki wordt ingezet. Mijn persoonlijke ervaring leert dat mensen tijdens mijn behandelingen in slaap vallen en een intense ontspanning ervaren. Maar ook andere effecten treden op na een Reiki behandeling.

Meer weergeven