DIY · 05. januari 2020
DIY allesreiniger met sinaasappelolie. Heerlijk fris en fruitig voor een schoon en super heerlijk schoonmaak resultaat.
Etherische olie · 02. januari 2020
Niets is zo veelzijdig als de olie van citroen. Deze heerlijk fris ruikende olie is niet alleen opbeurend en geeft een heerlijk fris en opgewekt gevoel. Het zorgt voor diepe concentratie en meer. Vind hier 40 citroenolie recepten voor de diffuser.

Spiritueel · 03. december 2019
Werken met edelstenen heilig werk of zwarte magie? Een reis langs de Native Americans, de Wicca en het Sjamanisme.
Gezondheid · 05. november 2019
De effecten van een Reiki behandeling zijn zeer uiteenlopend. En natuurlijk afhankelijk van de klacht waarvoor Reiki wordt ingezet. Mijn persoonlijke ervaring leert dat mensen tijdens mijn behandelingen in slaap vallen en een intense ontspanning ervaren. Maar ook andere effecten treden op na een Reiki behandeling.

Gezondheid · 31. oktober 2019
Met Reiki kun je soms meer behandelen dan je voor mogelijk hield. Reiki werkt op het immuunsysteem en geeft de natuurlijke weerstand een stevige boost.
Gezondheid · 26. september 2019
Hoewel reiki al in 1984 in Nederland werd geïntroduceerd ligt er nog een groot taboe op deze vorm van alternatieve Healing. Maar wat is dat nu met Reiki? Lees verder

Boeken · 27. augustus 2019
Self Care en Rituelen is weer een heerlijk boek van inspirerend leven. Gevuld met leuke tips voor het ontwikkelen van je eigen ontspannende rituelen. En heel veel informatie over onder anderen edelstenen, chakra's, meditatie, kleuren en veel meer. In dit boek worden de ervaringen, kennis en inzichten van de schrijvers weer met volle kracht gebundeld.
Recepten · 27. juli 2019
Wanneer je als het ware fungeert als een soort van lopend buffet voor zoemende, en vooral vervelend prikkende, insecten wil je natuurlijk op zoek naar een manier om jezelf hiertegen te wapenen.

Gezondheid · 04. juni 2019
Ramen en deuren staan weer wagenwijd open. En onze zoemende vrienden weten haarfijn de kleine kiertjes in ons insectenhor te omzeilen. Veilig weggedoken voor de aanval in de nacht. Het is weer muggen tijd!
Boeken · 28. mei 2019
Waar het in de volksmond gaat over hooggevoeligheid, noemt Andrea dit in haar boek Empath. Dat een Empath meer gevoelig is voor please gedrag dan iemand die minder open staat voor de energie van anderen neemt echter niet weg dat ook zij last kunnen hebben van please gedrag en hiermee een ander boven zichzelf stellen. Natuurlijk gaat het in dit boek niet over het brengen van een kop koffie naar je lief of een collega. Maar meer over de reactie of liever het gevoel dat we hiervoor terug verw.....

Meer weergeven