Spiritueel · 02. augustus 2020
Spirituele aromatherapie en spiritualiteit zijn inmiddels part of my life. Waar ik me vroeger schaamde om te vertellen dat ik me bezig hield met yoga, meditatie of affirmatie. En dat ik edelstenen en etherische olie in zette om mezelf te genezen en ondersteunen. Ben ik inmiddels de schaamte wel voorbij. Spirituele aromatherapie en mijn persoonlijke manier om spiritualiteit een plekje in mijn leven te geven hebben mijn leven compleet veranderd.
Etherische olie · 05. juli 2020
Met een aroma diffuser zorg je voor een geweldige deurbeleving. In no time tover je je huis met een diffuser om tot een ware geur oase. Met de juiste etherische olie zorg je voor een veilige en warme omgeving of juist dat zetje in de rug om de laatste uurtjes van de dag door te komen. Aroma diffusers zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren en maten. Er is dus altijd een diffuser die bij jou en je interieur past.

Gezondheid · 23. juni 2020
Met een negatieve houding, en dit kan ook goed een houding richting jezelf zijn, richt je je niet langer op je doel maar op het vernietigen hiervan.
Gezondheid · 15. juni 2020
Het stellen van grenzen stelt je in staat meer bij jezelf te blijven en dus je ware ik te leven. Het is een vorm van self-care doordat je precies weet welke behoefte en gevoelens je hebt. En je kunt door grenzen te stellen realistiser oordelen en duidelijk communiceren. Maar hoe doe je dat dan..... Grenzen stellen!

Gezondheid · 22. maart 2020
In Quarantaine met hooggevoelige kids. Wanneer je hooggevoelig bent is leven in een ruimte met anderen soms een ware uitdaging. Zeker wanneer je geen kant op kunt en verplicht bent de ruimte met je familie te delen. In dit blog tips om je hooggevoelige kind gegrond en dicht bij zichzelf te houden.
Gezondheid · 02. maart 2020
Anders dan 60 jaar geleden, kun je wel zeggen dat wij tegenwoordig worden overspoeld met behoorlijk veel prikkels en energie. Wat onze voorouders in hun hele leven te verwerken kregen komt bij ons in een week tijd al behoorlijk binnen. En dat is niet zo gek want, twenty four seven worden we als het ware bestookt met elektromagnetische frequenties. Geproduceerd door onder anderen elektriciteit masten, mobiele apparaten en diverse niet zichtbare microgolven. Maar ook min of meer bewust trekken we

Etherische olie · 27. februari 2020
Vooral wanneer je hooggevoelig bent pik je energie van anderen makkelijk op. Maar ook anderen pikken makkelijk wat van jouw energie mee. Wanneer je gevoelig bent voor de energie van anderen of merkt dat jij veel te makkelijk je energie aan anderen geeft. Zet dan eens een olie in je aura.
Gezondheid · 20. februari 2020
Etherische olie geeft ontspanning of zorgt juist voor een fris en wakker gevoel. In dit artikel deel ik een aantal recepten die je ondersteunen wanneer je last hebt van examendruk. Beter wilt presteren door een heldere geest en een betere nachtrust.

DIY · 25. januari 2020
Wanneer er veel op je af komt en je de neiging hebt om snel gestrest of geïrriteerd te raken bied etherische olie wellicht een uitkomst voor jou! Natuurlijk is het fijn om etherische olie in een diffuser te verdampen zodat de sfeer in je omgeving heerlijk ontspannen en sereen wordt. Maar helaas is dit niet altijd mogelijk of wenselijk wanneer er ook anderen in de ruimte aanwezig zijn. Bovendien is het soms ook helemaal niet handig om een diffuser bij de hand te nemen en op deze manier de olie
Etherische olie · 14. januari 2020
Niets is zo vervelend als niet in slaap kunnen komen of midden in de nacht wakker worden om vervolgens niet meer in slaap te komen. Van piekeren tot hormonale klachten. Wat jou uit je slaap houdt maakt eigenlijk niet uit. Eén ding is zeker je wordt er niet persé vrolijker van.

Meer weergeven