Recepten · 24. februari 2019
DIY love blend met o.a. grapefruit, pepermunt en ylang ylang. Voor die momenten dat het even niet lekker gaat en je twijfelt over jezelf. Of wanneer je weer wordt overvallen door negatieve gedachten patronen uit een ver verleden. Leef in het nu en leer weer van jezelf te houden.

Spiritueel · 21. februari 2019
Vraag 100 mensen wat spiritualiteit voor hen betekend en je krijgt 100 verschillende antwoorden. Wat spiritualiteit voor jou betekend is dus heel persoonlijk. Ik geloof er dan ook in dat iedereen zijn eigen spirituele reis te lopen heeft. Met of zonder het geloof van anderen.

Boeken · 16. februari 2019
In niet morgen maar nu van Wayne Dyer dat al in januari 2007 verscheen leert Dr Dyer ons over het ontstaan van beperkingen. En hoe deze ons gedurende het leven belemmeren in ons dagelijkse doen en laten. Het wel of niet bereiken van doelen. Of een status van zelf liefde en geluk. Hoe etiketten en belemmeren gedachten je leven kunnen beïnvloeden.

Spiritueel · 06. februari 2019
Een leugentje om bestwil! Het klinkt gek maar dat is wel, kort door de bocht genomen dan, wat een affirmatie is. Een klein leugentje om bestwil, met als doel je negatieve gedachte patronen te doorbreken. Je eigen bestwil dus! Plat gezegd komt het er eigenlijk op neer dat je door jezelf iets anders te vertellen helpt om negatieve en vaak destructieve gedachten uit te bannen. Misschien heb jij zelfs wel meer duiveltjes op je schouders zitten dan je denkt. Zeker dan is het belangrijk dat je.....

Spiritueel · 29. januari 2019
Zeg eens eerlijk hoe vaak zeg jij tegen jezelf dat je iets niet kunt? Soms doe je het zonder dat je je er echt bewust van bent. En gek genoeg zijn deze destructieve gedachten ons al in de jeugdjaren bijgebracht. Denk maar eens terug aan je eigen kindertijd of hoe jij, nu je wellicht zelf een ouder bent, dit bij jouw kind doet of deed.

Recepten · 18. januari 2019
Recept voor een 100% natuurlijke variant op de vaporub. Laat etherische olie je ondersteunen bij verkoudheid en griep.

Gezondheid · 14. januari 2019
Maar misschien ken je ze zelf ook nog wel! Ik heb het over de verhalen van vroeger, toen er wanneer de R eenmaal in de maand kwam standaard een fles levertraan in huis gehaald werd. Men was er toen volledig van overtuigd dat je door het slikken van een eetlepel, van dit gruwelijk smakende goedje, gezorgd werd voor de opbouw van een goede weerstand die je de winter goed door liet komen. Toen waren er natuurlijk nog echte winters, en waren de huizen slecht geïsoleerd en van een straalkacheltje

Recepten · 10. december 2018
Verjaag de kou en omhul je in een oase van frisse vrolijke noten van citrus, sinaasappel en rozemarijn. Als we Piets voorspellingen moeten geloven maak dan je borst maar nat. Want na vandaag lijkt het met de (te) hoge temperaturen en het heerlijke najaarszonnetje toch echt gedaan en kunnen we gaan rekenen op heftige winterinvloeden. En het wordt heftig aldus Piet want storm, ijzel, sneeuw en vorst zullen de komende periode niet ontbreken. Ik ben fan van Piet als het dan toch een beetje om..

Recepten · 09. december 2018
Het reinigen van het toilet is nu niet direct een klusje waar ik echt heel erg vrolijk van wordt! De grote schoonmaak, gewapend met een goede emmer sop en huishoudhandschoenen beperk ik het liefst tot eens per week. Er was een tijd dat ik daarnaast dagelijks een aantal van die voorverpakte doekjes pakte om mijn bril, vloer en muren even een veeg te geven. Gewoon voor een beetje schoon gevoel! Maar met een gezin van, soms, 6 personen is het echter wel een klusje dat dagelijks moet worden bijgeh

Boeken · 04. december 2018
DIY Beautyproducten een blog over home made en 100% natuurlijke verzorging. Deze keer bespreek ik een leuk boek van uitgeverij Spectrum. In dit boek leert Susette Brabander je de geheimen van natuurlijke DIY beautyproducten. Met leuke en eenvoudige recepten voor onder anderen een maskers. En deel ik een recept dat zij eerder prijsgaf voor het maken van een gember gezichtsmasker.

Meer weergeven