Onze behandelingenOver mij!

 

Toen ik ergens in de jaren ' 90 van Reiki hoorde was ik er vooral van overtuigd dat het hier ging om een vorm van multi level marketing. Of iets wat in die jaren vooral bekend stond als pyramide spelen/-constructies, waar uiteraard veel geld aan werd verdiend. Maar in dit geval met een hoog gehalte aan zweverigheid en ver verwijderd van alle realiteit.

 

Toch was het uiteindelijk mijn nieuwsgierigheid die het won van een groot stuk scepticisme waardoor ik in 1999 besloot een eerste inwijding te doen. In een twee middagen durende workshop achtige setting kreeg ik samen met 3 deelgenoten mijn eerste inwijding en werd ons uitgelegd hoe de behandeling bij iemand anders en onszelf uit te voeren. Waarna we met een setje papieren naar huis vertrokken om daar met het geleerde en met heropende energie aan de slag te gaan.

 

Mijn nieuwgierigheid was afgenomen, maar daarmee was het met mijn scepticisme nog niet gedaan.

 

Tijd dus om er maar eens mee aan de slag te gaan!!!!

 

In die tijd had ik nog een schoonheidssalon aan huis waardoor het geen probleem was om vrijwilligers te vinden voor dit nieuwe experiment.

En hoewel ik niet veel verwachte van dit nieuwe fenomeen was het direct bij de eerste klant al raak. 

De eerste posities gaven mij al direct een warm gevoel in mijn handen terwijl mijn client in een heerlijke ontspanning wegzakte!

Later leerde ik dat deze prachtige energie veel dieper ging.

 

In 2020 kwam Reiki na een woelige tijd opnieuw in mijn leven. Ik schreef me in voor de HBO opleiding Reiki Master en Energetisch Chakra coach en leer nog iedere dag van de wonderen van deze universele kracht.

 


Aangesloten bij CAT (Collectief Alternatieve therapeuten) als Therapeut student.

 

Voor meer informatie over CAT klik hier