Mini E-boek spirituele aromatherapie

Mini e-book spirituele aromatherapie

Meer dan 30 pagina's aromatherapie en spiritualiteit

 

Ik bespreek hierin o.a:

  • Olie en edelstenen
  • 5 spirituele oliën
  • Aromatherapie en chakra's
  • Massage, inhalatie en aura-healing
  • Affirmaties

 

Nadat je het product hebt betaald ontvang je binnen 1 dag een mail met een link om het e-boek te downloaden.

 

Bestel hem voor jezelf of geef het cadeau aan iemand anders maar geef het niet zomaar door. 

Mini e-book spirituele aromatherapie

€ 2,95

  • Beschikbaar

Waarom ik dit e-boek spirituele aromatherapie heb geschreven?

Actie Hera Anahata voor het vergeten kind

Voor ik je meer ga vertellen over het mini e-boek wil ik je eerst zeggen hoe super gaaf ik het vind dat je op deze pagina bent beland.

 

De reden dat ik zo blij ben met jou bezoek zal je duidelijk worden als je de tekst hieronder verder leest. En wellicht verklapt het logo hiernaast ook al één en ander.

 

Laat ik beginnen met de intentie waarvoor ik begon met het schrijven van dit e-boek.

 

Het is inmiddels dertig jaar geleden dat ik zelf als 16 jarig meisje, met mijn moeder het huis uit sloop.

 

Het was midden in de nacht dat mijn moeder me wakker maakte en fluisterde dat het tijd was!  We zouden deze nacht het huiselijk geweld achter ons laten.  Terwijl mijn moeder, blijkbaar al even, bezig was spullen in de auto te leggen die we echt nodig zouden hebben. Dit deed zij gekleed in haar ochtendjas en nachtjapon om ervoor te zorgen, dat mocht mijn vader wakker worden, hij niet zou merken dat zij hiermee bezig was, maar acuut een smoes kon verzinnen voor een nachtelijk toilet bezoek. 

 

Op onze tenen en zo zacht als een muis kleden ik mezelf aan, pakte mijn schoolspullen en wat er nog in mijn rugzak kon en werd door mijn moeder op mijn brommer naar het station gestuurd. Terwijl zij er kort achteraan zou komen rijden met de auto vol gepakt met onze spullen.

Een spannende nacht die ik nooit meer zal vergeten. 

Om aan zijn geestelijke en lichamelijke mishandelingen te ontsnappen.

Mijn zus was toen het huis al uit, maar het schaamteloos botvieren van zijn frustraties heeft bij ieder van ons diepe sporen achtergelaten.

 

Stichting het vergeten kind richt zich op kwetsbare kinderen en jongeren in Nederland die in een onveilige of onstabiele omgeving moeten opgroeien. Maar ook op kinderen en jongeren die door deze onstabiele omstandigheden zelfs niet meer thuis kunnen blijven wonen.

 

Veel aandacht gaat uit naar kinderen in oorlogsgebieden of in landen waar voedsel schaarste heerst.

Kinderen die in Nederland wonen en met deze erbarmelijke omstandigheden te maken krijgen worden vaak niet gezien. Toch zijn er ruim 55.000 kinderen die door deze omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen.

 

En dat is dan ook de diepe verbinding die ik voel met het vergeten kind en reden dan ik dit e-boekje heb geschreven. De volle 100% van de verkoop gaat dan ook naar dit goede doel. Zodat zij kunnen doen wat wij toen nodig hadden.

 

Het is mijn doel om dit boekje minimaal 500 keer te verkopen zodat we met zijn allen een donatie kunnen doen van € 1.475,-

 

De actie blijft dan ook gewoon op de website staan. Ieder jaar zal de opbrengst naar deze stichting worden overgemaakt zodat zij de vele kinderen en jongeren in Nederland een stukje geluk kunnen schenken.

 

Meer informatie over deze organisatie vind je op de website klik hier

Aantal pagina's uit het mini e-book spirituele aromatherapie

Week van het vergeten kind 2019

Week van het vergeten kind

Vanaf dinsdag 29 januari t/m maandag 4 februari is het de week van het vergeten kind.

 

Deze week organiseert de stichting verschillende activiteiten door heel Nederland om de problematiek zichtbaar te maken. Maar vooral ook om het telkens door verhuizen, van uit huis geplaatste kinderen, te stoppen.