· 

DIY verwarmende massage olie

Verjaag kou en bevorder de doorbloeding met rozemarijn, gember en sinaasappel

Hoewel ik altijd een beetje sceptisch naar de weervoorspellingen kijk, ik ben van het type eerst zien dan geloven, kunnen we er natuurlijk toch niet onderuit.......

Na regen komt zonneschijn, maar voor je dus zonneschijn krijgt  zal het eerst weer even moeten regenen.

En na een lange periode van hoge temperaturen en veel zon lijkt het er op dat het weer nu toch een omslag maakt.

 

Als we  Piets voorspellingen moeten geloven maak dan je borst maar nat.

Want na vandaag lijkt het met de (te) hoge temperaturen en het heerlijke najaarszonnetje toch echt gedaan en kunnen we gaan rekenen op heftige winterinvloeden. En het wordt heftig aldus Piet want storm, ijzel, sneeuw en vorst zullen de komende periode niet ontbreken.

 

Ik ben fan van Piet als het dan toch een beetje om de voorbereiding op het wisselende klimaat gaat zit hij er nooit echt heel ver naast.

 

I like it!

 

Hoewel ............ die kou me als kiespijn ontnomen mag worden en ik liever nog een tijdje mijn werkplekje in de open lucht had opgezocht, moet ook ik er aan gaan geloven. 

 

 

Ik ben een echte koukleum, die wanneer het kwik even onder de 15 graden duikt al direct verstrikt raakt in dikke sjaals en warme truien. 

 

Hoe erg kun je zijn?

 

De jaren dat ik nog echt groot fan was van het winterweer ligt ergens in mijn kindertijd. Toen was het nog geweldig om lekker te schaatsen, sneeuwballen te gooien en een sneeuwpop te maken. Tegenwoordig baal ik er al van wanneer ik 's morgens vroeg met bevroren ruiten wordt geconfronteerd en een dik pak sneeuw dat ongetwijfeld voor veel oponthoud gaat zorgen.

 

En wanneer het dan echt koud wordt, zo ergens onder de 10 graden, worden toch echt de dekentjes weer binnen handbereik op de bank gelegd.

Het liefst duik ik bij die temperaturen met sokken aan in bed om maar een beetje de warmte dicht bij me te houden. Ik heb last van enorme koude klompjes, die mij behoorlijk mijn nachtrust kunnen ontnemen. 

 

Handig dus om echt even maatregelen te nemen en op tijd de doorbloeding een beetje op gang te houden. Gelukkig ziet man lief daar ook het nut wel van in en weet hij prima hoe hij mijn voeten heerlijk kan masseren. Ik zeg win win........

 

Verjaag de kou en omhul je in een oase van frisse vrolijke noten

Met deze heerlijke massageolie bevorder je de doorbloeding en verjaag in no time de kou tot op het bot.

 

Meng op 30 ml jojoba of amandelolie

 

  • 5 druppels rozemarijn olie
  • 5 druppels gember olie
  • 10 druppels sinaasappel olie

Reactie schrijven

Commentaren: 0