· 

Gek op geur

Sandra van Rooijen | Hera Anahata

Ik ben nu eenmaal gek op geur!
Als een rode draad loopt deze voorliefde voor geur door mijn leven.
Zo herinnerde ik me weer de momenten dat ik van de door mijzelf geplukte bloemetjes een soepje maakte. Door deze met water te verwarmen een natuurlijke manier en wellicht de basis voor mijn interesse voor aromatherapie. Maar ook de momenten dat ik met mijn zus in een emmer of schaaltje van alles door elkaar mengde en stampte tot er een papje ontstond.
In mijn meer volwassen leven ontstond vanuit mijn voorliefde voor geur de drang om naast mijn administratieve baan met geur te werken. Dit gecombineerd met de behoefte om met mensen te werken deed mij dan ook besluiten de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen.
Waarmee ik vervolgens naast mijn baan een schoonheidssalon aan huis begon. Aangewakkerd door de resultaten die ik behaalde door de aandacht en aanraking die ik mijn klanten bood. Begon ik mijn zoektocht naar meer natuurlijke producten om hen te ondersteunen en behandelen. Zo leerde ik te werken met natuurlijke oliën. Die ik in een later stadium ook inzette voor massages en ter ondersteuning bij mijn zoon.
Gevangen in de normen en waarden, die ook ik als kind mee kreeg, lag echter de basis voor mijn inkomen bij een vaste en solide baan waar ik mijn inkomen mee moest verdienen. Waardoor mijn echte passie als ondergeschoven kindje in de stofhoek verdween. En ik me meer ging richten op de normen en waarden die men van mij verwachte. Zo ontwikkelde ik mijn financiële en commerciële talenten om via een burn out te ontdekken dat dit niet mijn weg was.
Het begin van een reis die mij veel leerde over mijn hoog gevoeligheid. Mijn helder weten en voelen en mijn drang om niet in de gewijde paden te hoeven lopen. En de normen en waarde die inmiddels diep waren ingevreten en angst en onzekerheden met zich meebrachten om te zetten in de energie die mij werkelijk vooruit zou helpen. Om weer terug te keren bij wat dicht bij mijn hart ligt en hiermee ook anderen te mogen helpen.
Het oprichten van mijn website www.hera-anahata.com is het begin van deze prachtige reis die ik graag met jullie deel.

Reactie schrijven

Commentaren: 0